Το να επιλέξετε το κατάλληλο κούρεμα για εσάς είναι και διασκεδαστικό αλλά και  αγχωτικό. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε κούρεμα είναι το σχήμα του προσώπου σας. Το «Ομορφαίνω» προτείνει τα κατάλληλα κουρέματα για κάθε σχήμα προσώπου.
Τετράγωνο πρόσωπο: Χαρακτηρίζεται από πολύ έντονο σαγόνι και γωνίες.

Το κούρεμα που θα βρείτε θα πρέπει να τραβάει την προσοχή από το σαγόνι. Άνισες άκρες, μύτες και  πολλά στρώματα στα μαλλιά τραβούν την προσοχή από το σαγόνι. Σε μακριά μαλλιά και οι μπούκλες είναι κατάλληλες και εντυπωσιακές.

Στρόγγυλο πρόσωπο: Σε αυτόν τον τύπο προσώπου πρέπει να μειώσετε τον όγκο του προσώπου. Το μυστικό βρίσκεται στη χωρίστρα στο πλάι. Η μακριά φράντζα στο πλάι πηγαίνει πολύ σε αυτόν τον τύπο προσώπου. Τόσο μακριά όσο και μεσαίου μήκους είναι κατάλληλα. Αποφύγετε το αγορέ.
Μακρύ πρόσωπο: Στο μακρύ πρόσωπο θέλουμε να μειώσουμε το μάκρος του. Ένα έξυπνο τρικ είναι να χτενίζετε προς την αντίθετη κατεύθυνση τα μαλλιά σας. Δηλαδή από τη μία πλευρά γυρίστε τα προς τα έξω και από την άλλη προς τα μέσα. Κουρέματα με πολλά στρώματα και άνισα μήκη είναι κατάλληλα για αυτόν τον τύπο προσώπου.
Οβάλ πρόσωπο: Στο οβάλ πρόσωπο πηγαίνουν όλα τα κουρέματα. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να δώσετε όγκο στην κορυφή.

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε