Μαζί με την αλλαγή της ώρας ξεκινάει κατά κάποιο τρόπο και η χειμερινή περίοδος, μια εποχή γεμάτη καλέσματα, πάρτι και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Ως καλή οικοδέσποινα θέλετε αυτή τη χρονιά να ετοιμάσετε Κυριακάτικα τραπέζια που θα μείνουν αξέχαστα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βάζετε λοιπόν μπροστά την μαγειρική σας τέχνη και ετοιμάζετε πιάτα και γλυκά λαχταριστά για όλους. Σημαντικό όμως μέρος κάθε δείπνου ή γεύματος είναι ένα εξαιρετικά στρωμένο τραπέζι. Να πως μπορείτε να το πετύχετε χάρη στις συλλογές των ειδών σπιτιού του Melinamay.com!

• Ξεκινήστε από ένα όμορφο σερβίτσιο που θα αντανακλά το προσωπικό σας γούστο και θα δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα μαζί με τα πιάτα που θα σερβίρετε.

• Συμπληρώστε με ποτήρια κρασιού και νερού που συμπληρώνουν χρωματικά το σερβίτσιο της επιλογής σας.

• Συνεχίστε το art de la table με ένα εντυπωσιακό τραπεζομάντιλο που θα δώσει πολυτελή όψη στο τραπέζι σας και μην ξεχάσετε τις απαραίτητες υφασμάτινες πετσέτες φαγητού για ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

• Η όμορφη εικόνα που δημιουργήσατε συμπληρώνετε με ένα ζευγάρι πολυτελών κηροπήγιων, εάν το τραπέζι σας είναι βραδινό και φυσικά με ένα βάζο στο οποίο θα μοσχοβολούν φρέσκια λουλούδια!

Ετοιμάστε ένα κυριακάτικο τραπέζι πολλών αστέρων και δημιουργήστε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους καλεσμένους σας!