Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των ανακαινίσεων και των αλλαγών.  Μια ανακαίνιση αλλάζει τη διάθεση μας και σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι οικονομικά και δε μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα. Γι’ αυτό λοιπόν σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις για μια γρήγορη, οικονομική και εύκολη ανακαίνιση στο σπίτι σας.

Αλλάξτε τη διάταξη των επίπλων σας. Θα σας εκπλήξει πόσο μπορεί να αλλάξει ο χώρος σας με μία και μόνο αλλαγή στα έπιπλα. Και είναι και εντελώς ανέξοδο!
Βάλτε ταπετσαρίες στους τοίχους και ντουλάπια. Ταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα με είδη διακόσμησης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ανάλογα με το τι ύφος θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.
Αλλάξτε τις κουρτίνες σας. Μία αλλαγή στις κουρτίνες μπορεί να δώσει εντελώς διαφορετικό τόνο στο σπίτι σας. Για παράδειγμα αν επιλέξετε ζεστά χρώματα ο χώρος γίνεται πιο φιλόξενος.
Βάψτε το σπίτι σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε βαφές σε ποικιλία χρωμάτων. Αναλάβετε να το βάψετε μαζί με τη βοήθεια των φίλων σας.
Για το μπάνιο σας: Αγοράστε trendy αξεσουάρ μπάνιου. Σαπούνια σε περίεργα σχήματα και χρώματα, σφουγγάρια αλλά και φωτογραφίες με παπάκια μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας πιο χαρούμενο και όμορφο.