Η μάσκαρα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο του μακιγιάζ γιατί τονίζει το βλέμμα. Πώς όμως πρέπει να τη χρησιμοποιούμε ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ο τρόπος με τον οποίο τη χρησιμοποιούμε μπορεί να έχει τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα. Οι βλεφαρίδες θα δείξουν τεράστιες αν απλώσουμε τη μάσκαρα επαγγελματικά. Ποια είναι όμως τα βήματα που θα ακολουθήσουμε;
Αρχικά πριν φορέσετε τη μάσκαρα χρησιμοποιήστε το λεγόμενο “curler”.

 (Δείτε φωτογραφία)

Έπειτα πάρτε το βουρτσάκι της μάσκαρα. Πριν ξεκινήσετε να βάζετε στρώσεις κοιτάξτε κάτω και ξεκινήστε από την άκρη των βλεφαρίδων κάνοντας κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο στη μέση των βλεφαρίδων και έπειτα στην άλλη άκρη. Δύο στρώσεις μάσκαρα αρκούν.  Έπειτα χρησιμοποιήστε κάθετα το βουρτσάκι της μάσκαρα και με τη μύτη του  απλώστε την στις κάτω βλεφαρίδες. Αν οι βλεφαρίδες σας έχουν κολλήσει χρησιμοποιήστε ένα πολύ μικρό χτενάκι για να τις ξεμπερδέψετε.
Tip: Αν δεν έχετε πολύ πυκνές βλεφαρίδες υπάρχει ένα τρικ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σηκώστε το πάνω βλέφαρο και κάτω από τις βλεφαρίδες απλώστε λίγο eye liner. Οι βλεφαρίδες σας θα δείξουν πιο πυκνές και το βλέμμα σας θα είναι ακαταμάχητο!   

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε