Αρχικά πριν φορέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες θα πρέπει να δείτε αν ταιριάζουν στα μάτια σας. Οπότε κλείστε το μάτι σας και τοποθετήστε τη βλεφαρίδα πάνω στη φυσική σας (χωρίς κόλλα). Αν ταιριάζει στο μάτι σας τότε είναι ok. Αν δε θέλετε να είναι πολύ έντονες οι βλεφαρίδες σας τότε μπορείτε να  τοποθετήσετε λίγες μόνο στην άκρη του ματιού.

Πριν φορέσετε τη βλεφαρίδα βάλτε λίγο eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Σε περίπτωση που η βλεφαρίδα σας δεν κολλήσει τέλεια, το eyeliner θα σας προστατέψει από το να φαίνεται κάποιο κενό. Έπειτα βάλτε τη mascara στις βλεφαρίδες σας.
Πάρτε ειδική κόλλα για βλεφαρίδες και τοποθετήστε την στην μέσα άκρη από τις βλεφαρίδες. Περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα. Η κόλλα δε θα πρέπει να είναι πολύ υγρή όταν κολλήσει στις βλεφαρίδες σας.
Για να τις τοποθετήσετε κοιτάξτε χαμηλά, τοποθετήστε την επάνω στις πραγματικές σας βλεφαρίδες και πιέστε ελαφρά προς τα πίσω ώστε να κολλήσουν. Σε περίπτωση που δεν τοποθετηθούν σωστά και φαίνεται η κόλλα βάλτε λίγο eyeliner επάνω στην κόλλα. Δε θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε