Οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και μία από τις αγορές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε είναι αυτή του μαγιό. Παρακάτω παραθέτουμε τις νέες τάσεις στα μαγιό έτσι ώστε να σας βοηθήσουν  να επιλέξετε το κατάλληλο για σας.
Vintage-inspired swimwear
Χαρακτηριστικά τους είναι τα ψηλόμεσα μπικίνι (high-waist bikinis), τα digital/animal/Hawaiian prints, επίσης οι navy και καρό λεπτομέρειες. Θα θυμίζεις pin-up girl και αυτό σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου.

Kυματιστά μπικίνι (ruffled bikinis)

Η συγκεκριμένη τάση είναι η αγαπημένη των σχεδιαστών για φέτος. Αποτελεί must και απευθύνεται κυρίως σε μικρόσωμες γυναίκες (ναι, γιατί έχουμε και εμείς ψυχή κυρίες μου!). Χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσθέτουν όγκο, οπότε είναι ιδανικό για γυναίκες με μικρό μπούστο, καθώς το κολακεύει και το αναδεικνύει. Αντίστοιχα και για το κάτω μέρος του σώματος όπου κάνει τους γλουτούς να φαίνονται μεγαλύτεροι και έτσι δείχνει το σύνολο πιο ισορροπημένο.

Πλεκτά μπικίνι (crochet bikinis)

Αποτελεί must και καταλαβαίνουμε με ευκολία τον λόγο. Αποσπά την προσοχή από τυχόν ατέλειες, κάτι που νομίζω είναι από μόνο του αρκετό για να τρέξουμε να το αποκτήσουμε. Μπορεί μάλιστα να φορεθεί ως μέρος του καθημερινού μας outfit, συνδιάζοντάς το με ένα τζιν, σορτς ή ότι άλλο επιλέξουμε.

Denim μπικίνι
Τα denim bikinis κυριάρχησαν στο φετινό fashion week. Τα συναντήσαμε σε one-piece, αλλά και σε bikinis με αντρικά σορτς και σε κορσέ τύπου tops. Απευθύνονται σε νεαρές γυναίκες ηλικίας από 20 ετών και πάνω.
Prints
Υπάρχουν παντού. Floral, digital, Hawaiian, άπειρα πραγματικά. Αναφορικά με τις μικρόσωμες γυναίκες προσέχουμε να μην είναι τα μοτίβα μεγάλα, οι λωρίδες και τα άλλα σχέδια να είναι προσανατολισμένα κάθετα και όχι οριζόντια. Κατά τ’ άλλα φορέστε τα άφοβα.
Πηγή