Τελευταία ένιωσα τα χείλη μου να ξεραίνονται από τον ήλιο. Και ενώ περιποιούμαι εντατικά το πρόσωπο μου και την περιοχή των ματιών έχω παραμελήσει πολύ τα χείλη μου. Σκέφτηκα λοιπόν ότι  παρόλο που κάποιες φορές τα ενυδατώνω σπάνια όμως κάνω σε αυτά απολέπιση. Άλλωστε γνωρίζουμε όλες ότι για να ενυδατωθεί σωστά ένα σημείο του σώματος μας θα πρέπει πρώτα να το
καθαρίσουμε  και να κάνουμε σε αυτό απολέπιση. Βρήκα λοιπόν στο beautysecrets.gr μια συνταγή απολέπισης χειλιών εύκολη και γρήγορη. 
Για να τη φτιάξετε και εσείς θα χρειαστείτε μόνο 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη. Αναμιγνύετε αυτά τα δύο υλικά και απλώνετε το μείγμα στα χείλη σας κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Έπειτα χρησιμοποιήστε μία πετσέτα με χλιαρό νερό και τρίψτε τα χείλη σας με αυτή για λίγα δευτερόλεπτα. Τέλος ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και απλώστε μία ενυδατική κρέμα. Τα χείλη σας θα είναι super ενυδατωμένα και λαμπερά!

Επίσης μη ξεχνάτε….
  • Να πίνετε τουλάχιστον 1 λίτρο  νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό ισχύει όχι μόνο για να έχουμε λαμπερά χείλη αλλά και υπέροχη επιδερμίδα!
  • Να χρησιμοποιείτε ενυδατικά κραγιόν.
  • Να μη ξεχνάτε να τα περιποιήστε τακτικά.