Είναι κοινό μυστικό: τα περιποιημένα άνω και κάτω άκρα χάρη σε ένα σωστό μανικιούρ-πεντικιούρ είναι ένα από τα πρώτα διαβατήρια στην καρδιά του άντρα που κάθεται απέναντί σας και σας παρατηρεί εξονυχιστικά από πάνω μέχρι κάτω, έτσι όπως συνηθίζει να κάνει το ισχυρό φύλο στα πρώτα ραντεβού! Ομολογήστε το, αυτό δεν κάνετε και εσείς από την απέναντι καρέκλα;

Μια από τις αγαπημένες ιεροτελεστίες των γυναικών, γίνεται τώρα εύκολο σαν παιχνίδι μια που το Melinamay.com αποφάσισε να σας προσφέρει μια πλήρη συλλογή προϊόντων μανικιούρ και πεντικιούρ για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα ιδανικό ινστιτούτο ομορφιάς! Τώρα πια δεν χρειάζεται να καταθέτετε πολύτιμα ποσά σε beauty salons, μια που αυτή η συλλογή θα σας επιτρέψει να τα κάνετε όλα μόνη σας από την άνεση του σπιτιού σας, απλά, γρήγορα και πάνω από όλα…οικονομικά! Τι θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε πανέμορφα χέρια και πόδια; Δείτε παρακάτω:

  • Κάθε κούρα περιποίησης των άκρων ξεκινά από το απαραίτητο βύθισμα χεριών και ποδιών σε χλιαρό νερό, εμπλουτισμένο με άλατα μπάνιου. Αφήστε για 5-10 λεπτά να απορροφήσουν τα καλλυντικά στοιχεία των αλάτων και να μαλακώσουν αρκετά ώστε να δεχτούν καλύτερα την περιποίηση. Μετά από την απολέπιση χεριών και ποδιών χάρη στα ειδικά προϊόντα και τις κρέμες Bottega Verde, μπορείτε να ξεκινήστε το mani-pedi σας!
  • Στην συλλογή προϊόντων μανικιούρ-πεντικιούρ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για να δημιουργήσετε νύχια εντυπωσιακά και glamorous, όπως για παράδειγμα βερνίκια και λευκά μολύβια για το ιδανικό french manicure-pedicure, instant nails σε όλες τις αποχρώσεις του καλοκαιριού, διακοσμητικά νυχιών για ιδιαίτερο στιλ, και πολλά, πολλά άλλα!
  • Μην παραλείψετε να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σας λύσουν τα χέρια, όπως υγρό αφαίρεσης του βερνικιού, ορό περιποίησης για ταλαιπωρημένα νύχια, πάτους παπουτσιών αλλά και μια συσκευή UVRio για επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Η σειρά προϊόντων και συσκευών μανικιούρ -πεντικιούρ μετατρέπει με απλές κινήσεις το σπίτι σας σε spa και κάνει την περιποίηση των άκρων σωστό παιχνίδι!

Δείτε εδώ τα προϊόντα

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε