Μπορεί να νομίζεις ότι είναι από τις πιο εύκολες δουλειές αλλά η επιλογή του φωτογράφου είναι από τις πιο σημαντικές!

Μια κακή φωτογραφία παραμένει κακή και όπου και να την τοποθετήσεις, όπου και να τη βάλεις δεν γίνεται καλύτερη. Συνεπώς όταν επιλέξεις φωτογράφο πολύ σημαντικό να δεις δείγματα της δουλειάς του και να σου αρέσουν. Μην παρασυρθείς από τις τιμές που κάνουν κάποιοι φωτογράφοι και τους κλείσεις αμέσως. Υπάρχουν ορισμένοι που ρίχνουν πολύ τις τιμές αλλά η δουλειά τους δεν είναι καλή. Οπότε καλύτερα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω και να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλεις να μειώσεις το κόστος μπορείς να ζητήσεις από τον φωτογράφο να μη σου κάνει ψηφιακά άλμπουμ ή να επιλέξεις να τα παραγγείλεις μετά το γάμο που θα έχεις και περισσότερα χρήματα.

Δεύτερο πολύ σημαντικό είναι να σου αρέσει το στιλ του φωτογράφου. Δηλαδή κάποιοι φωτογράφοι είναι πιο minimal κάποιοι άλλοι πιο κλασικοί. Κάνε μια επίσκεψη στο φωτογραφείο τους και το στιλ τους θα φαίνεται ακόμη και από το πως έχουν διακοσμήσει το χώρο τους.

Όταν αποφασίσεις να κλείσεις τον φωτογράφο υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό όπου θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες (είδος φωτογράφησης, τεμάχια φωτό εκτυπωμένων, λήψη video, ωράριο κλπ.). Έτσι θα είσαι διασφαλισμένη.

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε