Ήρθε επιτέλους η στιγμή που θα βγείτε ραντεβού με τον άντρα που θέλετε! Είναι τόσο μεγάλη η χαρά σας αλλά και το άγχος σας για να μην πάει στραβά. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πρώτα ραντεβού έχουν γίνει τελευταία. Για να μη γίνει όμως και το δικό σας σας δίνουμε κάποια dating tips!

Τι να φορέσω; Ιδανικό για πρώτο ραντεβού είναι ένα “little black dress”. Κομψό, κλασσικό   και όχι υπερβολικό. Θυμίζει την Audrey Hepburn στο “Breakfast at Tiffany’s”! Τα παπούτσια σας να προσέξετε να είναι sexy αλλά και άνετα. 
Πού θα πάμε; Κλασικό first date είναι αυτό του cinema. Μπορείτε αρχικά να δείτε μια ταινία στον κινηματογράφο και μετά να πάτε για ποτό ή φαγητό. Ο σχολιασμός της ταινίας κατά τη διάρκεια του ποτού η φαγητού θα σπάσει τον πάγο.
Τι θα λέμε; Η αμηχανία του πρώτου ραντεβού υπάρχει σχεδόν πάντα. Για να μειωθεί καλό είναι να έχεις σκεφτεί κάποια θέματα συζήτησης από πριν.
Πάρε πρωτοβουλία. Πρότεινε εσύ το μέρος του πρώτου ραντεβού. Προσπάθησε να αποφύγεις να απαντάς “ό,τι θες εσύ”. Οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες αρκεί να μη το παρακάνεις.
Να έχεις αυτοπεποίθηση. Για να σου ζήτησε αυτός ο άντρας να βγείτε ραντεβού σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σένα. Είσαι μία sexy γυναίκα που κανείς δε μπορεί να σου αντισταθεί!

 

Εγγραφείτε στη λίστα offer alerts του Omofaino

Θα λαμβάνετε πρώτες όλες τις σημαντικές εκπτώσεις από επώνυμα brands

Συγχαρητήρια. Επιβεβαιώστε το email σας στο μήνυμα που θα λάβετε